Yrttimarinoitu kauralisuke

Yrttimarinoitu kauralisuke

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihana yrttinen kaurasuurimolisuke lihan, kalan tai salaatin lisukkeeksi. Nopeaa, helppoa ja herkullista.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

K, VE, M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
punasipuli
2 rkl
hunajaa tai muuta makeutusta
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
Kinnarin Tilan yrttisuolaa
1/2dl
tuoreita yrttejä (persiljaa, basilikaa ym.)
1 rkl
punaviinietikkaa
1/2 dl
öljyä

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita suolalla maustetussa vedessä n. 20 minuuttia.
  2. Kuori sipuli ja pilko pieneksi.
  3. Sekoita kaikki keskenään ja mausta. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile kylmänä lisäkkeenä salaatin tai vaikka grilliruoan kaverina.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan

Kinnarin Tilan kaurasuurimo 1kg + Kinnarin Tilan yrttisuola 220g

Verkkokaupaan