Jauhot ja hiutaleet

Jauhamme myllyssämme omista ja läheisten kumppaniviljelijöiden viljoista erilaisia vehnä, ohra ja ruistuotteita sekä valmistamme Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita omalla reseptillä.

Siirry kauppaan

Paketointitarvikkeet

Laadukas lähiruoka kauniisti ja kätevästi paketoituna on meille tärkeää. Tarjoammekin erilaisia pakkausvaihtoehtoja tuotteille ja lahjakoreille.

Siirry kauppaan

Lähiruokasalkut

Olemme leiponeet ja valmistaneet omia tuotteitamme sekä valinneet parhaita herkkuja yhteistyökumppaneiltamme lähiruokalahjoihimme. Tuotteita on isoimmissa koreissa rehti määrä, yli 5 kg edestä ja kori on varmasti mieleenpainuva muistaminen, josta ei jää mitään käyttämättä.

Siirry kauppaan

Muut ruokatuotteet

Omien tuotteidemme, kuten pipareiden, vaalean- ja tummanglögin lisäksi kehittelemme jatkuvasti uusia reseptejä. Teemme myös yhteistyötä muiden pientuottajien kanssa.

Siirry kauppaan

Sisustustuotteita

Kauniita vanhoja esineita, pieniä koristejuttuja, jotain kaunista ja pehmeää, rouheita värejä ja tunnelmia esineissä joilla piristät kotia.

Siirry kauppaan

Lahjakortit

Voimme lähettää lahjakortin myös suoraan lahjan saajalle ja näin yllättää! Lahjakortin saa käteen korttina tai sähköisessä muodossa ja sen voi käyttää verkkokaupassa milloin vain tai tilapuodissa sen ollessa avoinna.

Siirry kauppaan