

Metsäsienet ja juusto
Kotimainen oman tilan täysjyväkaura-ateria
Kinnarin Tilan palkittuun valmisruokasarjaan saapuu uutuutenakotimainen kylmäsavukirjolohi, joka saa parikseen herkullista juustoa,herneitä ja loppusilauksen tillistä. Itsestäänselvänä kaiken yhdistävänätekijänä on oman tilan täysjyväkaura Kinnarin yli 350 -vuotiaalta tilalta.Kinnarin Tilan maailman ensimmäisen täysjyväkaura-ateriasarjan uusintulokas nostaa esille tutut kotimaiset ja puhtaat maut yhdessä niin ikäänkotimaisen kalan kanssa. Valmisateriakin voi olla yhtä aikaa terveellinenja herkullinen. Sydänystävällinen tuote.
MIKRO:
Poista vuoka pussista ja kuumenna kuvulla peitettynä.
UUNI:
Poista vuoka pussista ja kuumenna.
SÄILYTYSOHJE:
Korkeintaan +6°C.

Ravintosisältö / 100g
Energia | 618 kj / 148 kcal |
---|---|
Rasva | 8,0 g |
josta tyydyttynyttä | 3,4 g |
Hiilihydraatit | 13 g |
josta sokereita | 2,6 g |
Ravintokuitu | 1,9 g |
Proteiini | 5,0 g |
Suolaa | 0,94 g |
Laktoosia | 0 g |
LAKTOOSITON
PROTEIININ LÄHDE

Aineosat
METSÄSIENET JA MUSTALEIMASULATEJUUSTO TÄYSJYVÄKAURA-ATERIA, 280 G
Ainesosat: Vesi, laktoositon ruokakerma (KERMA, vesi, muunnettu tärkkelys), KAURAsuurimo (13 %) (Suomi), sipuli, sulatejuusto (7,0 %) (emmentalJUUSTO, juusto (MAITO, hapate, suola, mikrobiologinen juoksete, säilöntäaine (E252), happamuudensäätöaine (E509)), vesi, VOIöljy, sulatesuolat (E331, E340, E452), säilöntäaine (E200)), sienisekoitus (5,7 %) (vesi, kuivattu sienisekoitus (kantarelli, suppilovahvero, mustatorvisieni) (Suomi)), valkosipuli, rypsi-rapsiöljy, sienifondi (sienisekoitus (herkkusieni, siitake, voitatti), suola, vesi, aromi, sienitiiviste, sokeri, glukoosisiirappi, sipuli, valkosipuli), sitruunatäysmehu, sokeri, suola (suola, jodi), mausteet.