
Usein kysyttyä

Kinnarin Tilan täysjyväkauravalmisateriat ovat herkullisia valmisruokia, jotka löytyvät kaupan kylmähyllystä. Ne on suunniteltu terveelliseksi ja nopeaksi ruokavaihtoehdoksi arjen kiireisiin tilanteisiin. Näissä aterioissa täysjyväkaurasuurimo korvaa perinteiset lisukkeet, kuten riisin, pastan tai perunan. Kinnarin Tilan täysjyväkauravalmisaterioille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki.
Ateriasarjassa on kolme eri makuvaihtoehtoa:
Lempeä jauheliha ja kasvikset,
Mausteinen kana ja kasvikset sekä
Metsäsienet ja juusto.
Lempeä jauheliha ja kasvikset,
Mausteinen kana ja kasvikset sekä
Metsäsienet ja juusto.
Tuotteet valmistaa kouvolalainen HoviRuoka Oy.
Yksinoikeudella S-ryhmän kaupoista kautta maan sekä S-ryhmän verkkokaupasta.
Käytämme aterioissa pääasiassa kotimaisia kasviksia, joiden saatavuus riittää ympäri vuoden kuten porkkana, kaali ja sipuli. Kaikissa kasviksissa saatavuus kotimaisena ei kuitenkaan ole ympärivuotinen, joten esimerkiksi valkosipuli ei ole kotimaista.
Käytämme vain kotimaista lihaa ja kanaa. Toimittajamme ovat aina kotimaisia lihataloja.
Arkikielessä kana ja broileri tarkoittavat samaa, mutta ne ovat eri kanarotuja. Broileri on lihantuotantoon jalostettu kanarotu, kun taas kana on jalostettu tuottamaan kananmunia. Sekä kanaa että broileria voi syödä, mutta niissä on hieman eroja. Broilerin liha on mureaa ja pehmeää, kun taas kanan liha on vahvemman makuista ja väriltään tummempaa. Yleisesti puhutaan kanaruoista, vaikka ne sisältäisivät broileria.
Jauheliha- ja kanaversiot sisältävät kasviksia, jotka lisäävät kyseisten aterioiden kuitupitoisuutta suuremmaksi kuin sieniversiossa.
Metsäsienet ja juusto -ruoassa on suurempi määrä kauraa ja juustoa. Saamamme asiakaspalautteen perusteella päädyimme sieniaterian kohdalla pienempään annoskokoon.
Sienet ovat luonnontuotteita, jotka on kerätty Suomen metsistä ja sen jälkeen pesty ja kuivattu. Ennen käyttöä kuivatut sienet liotetaan. Sienen rakenteen vuoksi heltan uumeniin voi joskus jäädä huomaamatta havunneulanen, joka jää valmistusvaiheessa huomaamatta ja päätyy lopulliseen annokseen.
Muunneltu tärkkelys on sakeuttamis- ja stabilointiaine, joka parantaa elintarvikkeen koostumusta ja säilyvyyttä. Muunneltu tärkkelys kestää paremmin korkeita lämpötiloja ja pakkasta verrattuna tavalliseen tärkkelykseen. Tämä tekee siitä erityisen hyödyllisen esimerkiksi pakastetuotteissa ja kuumennettavissa ruoissa.
Psyllium on kuitulisä, joka parantaa elintarvikkeen rakennetta, lisää kuidun määrää sekä auttaa parantamaan elintarvikkeen säilyvyyttä ja koostumusta. Se on mauton ja hajuton, joten se ei muuta elintarvikkeen makua.
Mikrobiologinen juoksute on juuston valmistuksessa käytetty aine, joka saadaan mikrobiperäisistä lähteistä, kuten sienistä ja bakteereista. Mikrobiologisia juoksutteita voidaan käyttää sellaisten juustojen valmistuksessa, joiden valmistusprosessissa käytetään yli 50 celsius-asteen lämpötiloja. Kasvissyöjille tieto juuston juoksetteen alkuperästä on tärkeä.
Metsäsienet ja juusto -ateriassa käytetään kotimaisten metsäsienten lisäksi sienitiivistettä eli sienifondia. Sienifondissa sienet, yrtit ja mausteet on kokoonkeitetty nestemäiseksi mausteseokseksi.
Dekstroosi on sokeri, jota käytetään laajasti elintarvikkeissa. Sitä käytetään usein sakeuttajana monentyyppisissä elintarvikkeissa, kuten jälkiruoissa, kastikkeissa ja keitoissa. Se parantaa ruoan koostumusta ja stabiloi yleistä rakennetta.
Maltodekstriini on valmistettu tärkkelyksestä, joka liukenee helposti veteen ja on maultaan neutraali . Sitä käytetään monissa elintarvikkeissa sakeuttajana ja stabilointiaineena.
Sulatejuusto valmistetaan kuumentamalla lähtöaineita, jolloin ne sulavat ja emulgoituvat sulatesuolojen vaikutuksesta. Sulatejuuston valmistukseen voidaan käyttää yhtä tai useampaa kypsytettyä juustolaatua. Sulatesuoloja ovat esimerkiksi sitraatit (sitruunahapon suolat) ja fosfaatit (fosforihapon suolat).
Voiöljy, eli kirkastettu voi, on voista erotettua sataprosenttista rasvaa.Se valmistetaan kuumentamalla voita, kunnes sen sisältämä vesi haihtuu ja voin proteiinit, laktoosi ja mahdollinen maitohappo erottuvat. Pinnalle muodostunut vaahto kuoritaan pois, ja kirkas voiöljy kaadetaan uuteen astiaan ilman pohjasakkaa.
Voiöljy on laktoositonta ja kestää paistamista paremmin kuin tavallinen voi.
Voiöljy on laktoositonta ja kestää paistamista paremmin kuin tavallinen voi.
Galangal on mauste, jota saadaan jauhamalla kuivattuja inkiväärin sukuisen kasvin juuria. Galangalin maku muistuttaa inkivääriä, mutta on maultaan hieman terävämpi ja sitruksisempi.
Tuotteen ainesosat sisältävät e-koodeja, jotka tulevat tuotteessa käytetyn juustoraaka-aineen mukana. Kyseistä sulatejuustomurua käytetään paitsi herkullisen makunsa takia, myös siksi, että juusto saadaan sekoittumaan ja sulamaan valmistusprosessissa tasaisesti.
Sulatejuustomurun sulatesuolat (E331, E340, E452) ovat tarpeellisia, koska ne muuttavat juuston proteiineja sellaiseen muotoon, että rasva ja muut ainesosat jakautuvat tasaisesti. Sulatesuolana on käytetty esimerkiksi sitruunahapon suolaa (E331). Sitruunahappoa ja sen suoloja esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä.
Säilöntä- ja happamuudensäätöaineet (E252, E200, E509) taas varmistavat raaka-aineen säilyvyyden aina juustonvalmistuksesta siihen hetkeen, kun juusto lisätään Kinnarin Tilan täysjyväkaura-ateriaan.
Säilöntäaineena käytettyä sorbiinihappoa (E200) esiintyy esimerkiksi pihlajanmarjoissa, nitraatteja (E252) ja kalsiumsuolaa (E509) esiintyy niin ikään luontaisesti.
Tuotteen e-koodit tulevat yksinomaan yhdestä tuotteeseen lisättävästä raaka-aineesta ja niiden tarkoitus on varmistaa juustoraaka-aineen säilyvyys ja tuoteturvallisuus sekä herkullinen juustoisuus jokaisen annoksen kohdalla.
Sulatejuustomurun sulatesuolat (E331, E340, E452) ovat tarpeellisia, koska ne muuttavat juuston proteiineja sellaiseen muotoon, että rasva ja muut ainesosat jakautuvat tasaisesti. Sulatesuolana on käytetty esimerkiksi sitruunahapon suolaa (E331). Sitruunahappoa ja sen suoloja esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä.
Säilöntä- ja happamuudensäätöaineet (E252, E200, E509) taas varmistavat raaka-aineen säilyvyyden aina juustonvalmistuksesta siihen hetkeen, kun juusto lisätään Kinnarin Tilan täysjyväkaura-ateriaan.
Säilöntäaineena käytettyä sorbiinihappoa (E200) esiintyy esimerkiksi pihlajanmarjoissa, nitraatteja (E252) ja kalsiumsuolaa (E509) esiintyy niin ikään luontaisesti.
Tuotteen e-koodit tulevat yksinomaan yhdestä tuotteeseen lisättävästä raaka-aineesta ja niiden tarkoitus on varmistaa juustoraaka-aineen säilyvyys ja tuoteturvallisuus sekä herkullinen juustoisuus jokaisen annoksen kohdalla.
Tuotteen ainesosat sisältävät e-koodeja, jotka tulevat tuotteessa käytetyn kypsennetyn ja maustetun broilerikuution sekä maustetahnojen mukana. Kyseistä broilerikuutiota käytetään paitsi sen mehevän rakenteen ja herkullisen maun vuoksi, myös siksi, että se tuo ruokaan täyteläisyyttä ja proteiinia tasapainoisessa muodossa.
Broilerikuution stabilointiaineet (E450, E451) varmistavat lihan rakenteen ja mehukkuuden säilymisen valmistusprosessin aikana.
Happamuudensäätöaineet puolestaan tukevat annoksessa käytettävien maustetahnojen säilyvyyttä ja tuoreutta aina valmistuksesta siihen hetkeen, kun ateria on valmis nautittavaksi.
Happamuudensäätöaineena käytettyjä sitruuna- ja askorbiinihappoja (E330, E300) esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä.
Tuotteen e-koodit tulevat yksinomaan tuotteeseen lisättävistä broilerista ja maustetahnoista. Niiden tarkoitus on varmistaa mehukkuuden, maun ja rakenteen säilyminen.
Broilerikuution stabilointiaineet (E450, E451) varmistavat lihan rakenteen ja mehukkuuden säilymisen valmistusprosessin aikana.
Happamuudensäätöaineet puolestaan tukevat annoksessa käytettävien maustetahnojen säilyvyyttä ja tuoreutta aina valmistuksesta siihen hetkeen, kun ateria on valmis nautittavaksi.
Happamuudensäätöaineena käytettyjä sitruuna- ja askorbiinihappoja (E330, E300) esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä.
Tuotteen e-koodit tulevat yksinomaan tuotteeseen lisättävistä broilerista ja maustetahnoista. Niiden tarkoitus on varmistaa mehukkuuden, maun ja rakenteen säilyminen.
Tuotteen ainesosat sisältävät e-koodeja, jotka tulevat tuotteessa käytettyjen liha- ja juustoraaka-aineiden mukana.
Maustettu jauheliha lisätään tuotteeseen kypsänä raaka-aineena. Jauhelihassa käytetyt stabilointiaineet (E450, E451) ovat tärkeitä kypsän jauhelihan valmistuksessa: ne vaikuttavat rakenteeseen, koostumukseen ja säilyvyyteen.
Hapettumisenestoaineena käytetty askorbiinihappo (E300) eli C-vitamiini, jota esiintyy luontaisesti useimmissa tuoreissa hedelmissä ja vihanneksissa, vaikuttaa myös osaltaan raaka-aineen säilyvyyteen.
Sulatejuustomurua käytetään paitsi herkullisen makunsa takia, myös siksi, että juusto saadaan sekoittumaan ja sulamaan valmistusprosessissa tasaisesti.
Sulatejuustomurun sulatesuolat (E331, E340, E452) ovat tarpeellisia, koska ne muuttavat juuston proteiineja sellaiseen muotoon, että rasva ja muut ainesosat jakautuvat tasaisesti.
Sulatesuolana on käytetty esimerkiksi sitruunahapon suolaa (E331). Sitruunahappoa ja sen suoloja esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä.
Säilöntä- ja happamuudensäätöaineet (E252, E200, E509) taas varmistavat raaka-aineen säilyvyyden aina juustonvalmistuksesta siihen hetkeen, kun juusto lisätään Kinnarin Tilan täysjyväkaura-ateriaan. Säilöntäaineena käytettyä sorbiinihappoa (E200) esiintyy esimerkiksi pihlajanmarjoissa, nitraatteja (E252) ja kalsiumsuolaa (E509) esiintyy niin ikään luontaisesti.
Tuotteen e-koodit tulevat yksinomaan kahdesta tuotteeseen lisättävästä raaka-aineesta. Niiden tarkoitus on varmistaa kypsän jauhelihan mehukkuus ja säilyvyys sekä juustoraaka-aineen säilyvyys ja tuoteturvallisuus sekä herkullinen juustoisuus jokaisen annoksen kohdalla.
Maustettu jauheliha lisätään tuotteeseen kypsänä raaka-aineena. Jauhelihassa käytetyt stabilointiaineet (E450, E451) ovat tärkeitä kypsän jauhelihan valmistuksessa: ne vaikuttavat rakenteeseen, koostumukseen ja säilyvyyteen.
Hapettumisenestoaineena käytetty askorbiinihappo (E300) eli C-vitamiini, jota esiintyy luontaisesti useimmissa tuoreissa hedelmissä ja vihanneksissa, vaikuttaa myös osaltaan raaka-aineen säilyvyyteen.
Sulatejuustomurua käytetään paitsi herkullisen makunsa takia, myös siksi, että juusto saadaan sekoittumaan ja sulamaan valmistusprosessissa tasaisesti.
Sulatejuustomurun sulatesuolat (E331, E340, E452) ovat tarpeellisia, koska ne muuttavat juuston proteiineja sellaiseen muotoon, että rasva ja muut ainesosat jakautuvat tasaisesti.
Sulatesuolana on käytetty esimerkiksi sitruunahapon suolaa (E331). Sitruunahappoa ja sen suoloja esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä.
Säilöntä- ja happamuudensäätöaineet (E252, E200, E509) taas varmistavat raaka-aineen säilyvyyden aina juustonvalmistuksesta siihen hetkeen, kun juusto lisätään Kinnarin Tilan täysjyväkaura-ateriaan. Säilöntäaineena käytettyä sorbiinihappoa (E200) esiintyy esimerkiksi pihlajanmarjoissa, nitraatteja (E252) ja kalsiumsuolaa (E509) esiintyy niin ikään luontaisesti.
Tuotteen e-koodit tulevat yksinomaan kahdesta tuotteeseen lisättävästä raaka-aineesta. Niiden tarkoitus on varmistaa kypsän jauhelihan mehukkuus ja säilyvyys sekä juustoraaka-aineen säilyvyys ja tuoteturvallisuus sekä herkullinen juustoisuus jokaisen annoksen kohdalla.
Kauramme tulee Päijät-Hämeen viljavilta pelloiltamme Hollolasta sekä lähialueiden sopimusviljelijöiltä. Kaurahiutaleidemme kaura on aina kotimaista Pohjolan auringossa pitkien kesäpäivien kypsyttämää viljaa.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet valmistetaan Kinnarin Tilan ja sopimusviljelijöiden tuottamasta kaurasta tilan omassa myllystössä ja helmikuusta 2021 alkaen täysin uudessa Kinnarin Tilan myllyssä. Kaurahiutaleet valmistuvat perinteisiä valmistusmenetelmiä vaalien ja pientuottajan suurella sydämellä.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömiä kaurahiutaleita ei esikäsitellä vesihöyryllä. Sen ansiosta hiutaleissamme säilyy tuoreen kauran autenttinen maku, ja niistä valmistuu nopeasti vaalea ja sametinpehmeä̈ puuro, joka vie kielen mennessään.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömissä kaurahiutaleissa maistuu kauran aito ja alkuperäinen, täyteläinen maku. Tämä johtuu hiutaleidemme höyryttämättömyydestä, jonka ansiosta kauran aromit säilyvät voimakkaampina. Lisäksi hiutaleidemme kaura tulee sekä omalta tilaltamme Hollolasta että lähialueiden sopimustuottajilta. Jokainen satovuosi ja Päijät-Hämeen viljava maaperä luovat varmasti oman ainutlaatuisen maun meidän kaurahiutaleisiimme.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömiä kaurahiutaleita ei esikäsitellä vesihöyryllä, jonka ansiosta kaurahiutaleissa säilyy kauran luontaisia rasvoja. Siksi kaurahiutaleidemme parasta ennen päivä määräytyy puolen vuoden päähän valmistuksesta. Tuotetta saa käyttää parasta ennen päivän jälkeen. Kaurahiutaleemme säilyttävät makunsa parhaiten pimeässä ja viileässä, voimakkailta hajuilta suojattuna. Halutessa kaurahiutaleitamme voi säilyttää jääkaapissa, jolloin kauran rasvat säilyttävät alkuperäisen maukkautensa.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet sisältävät proteiinin lähteen. Se tarkoittaa, että 100 grammassa kaurahiutaleitamme on 14,5 grammaa proteiinia. Ohjeemme mukaan valmistetussa puurolautasellisessa on tällöin noin 5 grammaa proteiinia.
Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja ja se sopii monelle gluteenia välttävälle. Koska pelloillamme kuitenkin viljellään eri vuosina muitakin viljoja kuin kauraa, voi joukkoon eksyä muidenkin viljalajikkeiden jyviä. Täysin gluteeniton kaura tulee pellolta asti kitkeä ja käsitellä vain kauraa jauhavassa myllyssä.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet sisältävät proteiinin lähteen sekä kauran vatsaystävällisiä kuituja, jotka ravitsevat ja pitävät kylläisenä pitkään. Kaurahiutaleet sopivatkin hyvin osaksi elinvoimaista, täysipainoista ja terveellistä elämäntapaa.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömien kaurahiutaleiden keittoaika on lyhyempi, sillä hiutaleiden rakenne on pehmeämpi kuin valtaosan markkinoilla olevista kaurahiutaleista. Esikäsittelemättömyyden ansiosta kaurahiutaleistamme valmistuu maukas, vaalea ja sametinpehmeä puuro. Lisää hiutaleet kylmään veteen, kiehauta ja hauduta kannen alla reilu minuutti. Voit myös valmistaa puuron nopeasti mikrossa.
Kinnarin Tilan Höyryttämättömiä kaurahiutaleita voi käyttää perinteisen kaurapuuron lisäksi kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Kaurahiutaleistamme syntyy myös maittava tuorepuuro ja ne soveltuvat smoothien sekaan antamaan samettista rakennetta.
Kauranjyvän uloin kuori/suojakerros, joka kuoritaan pois ennen suurimoiksi tai hiutaleiksi valmistamista. Akanat poistetaan koneellisesti puhaltamalla. Joskus kuitenkin akanoita voi esiintyä kaurahiutaleidemme joukossa. Ne eivät ole vaarallisia, joskin hieman karkea suutuntuma.
Kinnarin sukutilalla Hollolassa on viljelty perinteikkäästi jo vuodesta 1667 lähtien. Tila on tullut tunnetuksi edistyksellisyydestään ja toimintaa on aina kehitetty entistä paremmaksi. Terhi ja Teemu Kinnari ovat tilan 14. isäntäpari vuodesta 2004 lähtien. Terhi ja Teemu ovat keskittyneet kauratuotteisiin.
Kinnarin Tila on perheomisteinen ja sen omistaa Kinnarin perhe.
Kinnarin Tilan päätuote on höyryttämätön kaura: kaurahiutaleet, rikottu kaurasuurimo ja ruokaisat kokonaiset kaurasuurimot. Näitä voit ostaa mm. ympäri Suomen päivittäistavarakaupoista.
Voit tutustua koko tuotevalikoimaan tarkemmin verkkokaupassamme.
Lisäksi meillä toimii Kinnarin Tilalla Tilamyymälä, joka on auki ympäri vuoden. Aukioloajat löytyvät täältä. Tilamyymälästä löydät kauratuotteemme, käsin leivottuja herkkuja, lähiruokatuotteita ja paljon muuta. Kahvilastamme voit ostosten ohessa nauttia kupposen kuumaa ja paikan päällä leivottuja herkullisia leivonnaisia.
Voit tutustua koko tuotevalikoimaan tarkemmin verkkokaupassamme.
Lisäksi meillä toimii Kinnarin Tilalla Tilamyymälä, joka on auki ympäri vuoden. Aukioloajat löytyvät täältä. Tilamyymälästä löydät kauratuotteemme, käsin leivottuja herkkuja, lähiruokatuotteita ja paljon muuta. Kahvilastamme voit ostosten ohessa nauttia kupposen kuumaa ja paikan päällä leivottuja herkullisia leivonnaisia.
Höyryttämättömät Kaurahiutaleet:
Herkullista puuroa saat parissa minuutissa kattilassa tai mikrossa.
Voit käyttää kaurahiutaleita monipuolisesti myös ruoanlaitossa, lihapullissa korppujauhon tilalla esimerkiksi leivonnassa ja jälkiruoissa.
Ruokaisat Kaurasuurimot:
Se kotimainen vaihtoehto riisille. Käytä riisin tapaan kaikessa ruoanlaitossa; lisukkeena, laatikkoruoissa, padoissa ja salaateissa.
Lisukkeeksi - keitä 20 minuuttia
Puuro kattilassa - reilu tunti.
Puuro uunissa pitkään hauduttamalla - 2,5-3 tuntia.
Rikotut Kaurasuurimot - steel cut kaura:
Maukasta puuroa 15-20 minuutissa. Sopii hyvin myös leivontaan, kaurattoon ja muuhun ruoanlaittoon.
Herkullista puuroa saat parissa minuutissa kattilassa tai mikrossa.
Voit käyttää kaurahiutaleita monipuolisesti myös ruoanlaitossa, lihapullissa korppujauhon tilalla esimerkiksi leivonnassa ja jälkiruoissa.
Ruokaisat Kaurasuurimot:
Se kotimainen vaihtoehto riisille. Käytä riisin tapaan kaikessa ruoanlaitossa; lisukkeena, laatikkoruoissa, padoissa ja salaateissa.
Lisukkeeksi - keitä 20 minuuttia
Puuro kattilassa - reilu tunti.
Puuro uunissa pitkään hauduttamalla - 2,5-3 tuntia.
Rikotut Kaurasuurimot - steel cut kaura:
Maukasta puuroa 15-20 minuutissa. Sopii hyvin myös leivontaan, kaurattoon ja muuhun ruoanlaittoon.
Kinnarin Tilan kauratuotteet säilyttävät makunsa parhaiten pimeässä ja viileässä, voimakkailta hajuilta suojattuna.
Halutessa tuotteita voi säilyttää jääkaapissa, jolloin kauran rasvat säilyttävät alkuperäisen maukkautensa.
Tarkista tuotteiden parasta ennen päivä pakkauksesta.
Halutessa tuotteita voi säilyttää jääkaapissa, jolloin kauran rasvat säilyttävät alkuperäisen maukkautensa.
Tarkista tuotteiden parasta ennen päivä pakkauksesta.
Kierrätä tyhjät pakkaukset pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaikki Kinnarin Tilan kauratuotteet ovat suomalaisia ja lähellä valmistettuja.
Kauramme tulee Päijät-Hämeen viljavilta pelloiltamme Hollolasta sekä lähialueiden sopimusviljelijöiltä.
Kauratuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki.
Tutustu tuotteidemme raaka-aineisiin ja ravintosisältöihin tarkemmin verkkokaupassamme.
Kauramme tulee Päijät-Hämeen viljavilta pelloiltamme Hollolasta sekä lähialueiden sopimusviljelijöiltä.
Kauratuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki.
Tutustu tuotteidemme raaka-aineisiin ja ravintosisältöihin tarkemmin verkkokaupassamme.
Kinnarin Tilan kauratuotteita ei käsitellä höyryttämällä tai lämpökäsittelyllä säilyvyyden parantamiseksi. Höyryttämätön kaura on tuore tuote ja säilyy 6 kk valmistamisesta. Käsittelemättömyyden johdosta maku ja pehmeä koostumus ovat mitä parhainta.
Teemme jatkuvasti työtä tuoteturvallisuuden eteen.
Löydät tuotteidemme pakkausselosteista tarkat ainesosaluettelot allergeeneineen.
Valmistuksen siisteys ja puhtaus rakentaa tuoteturvallisuuden kivijalkaa.
Olennainen osa tuoteturvallisuutta on varmistaa, että vierasesineitä ei päädy tuotteisiin. Jos kuitenkin havaitset tuotteissa jotain sinne kuulumatonta, ole meihin yhteydessä täältä.
Löydät tuotteidemme pakkausselosteista tarkat ainesosaluettelot allergeeneineen.
Valmistuksen siisteys ja puhtaus rakentaa tuoteturvallisuuden kivijalkaa.
Olennainen osa tuoteturvallisuutta on varmistaa, että vierasesineitä ei päädy tuotteisiin. Jos kuitenkin havaitset tuotteissa jotain sinne kuulumatonta, ole meihin yhteydessä täältä.
Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja ja se sopii monelle gluteenia välttävälle. Koska pelloillamme kuitenkin viljellään eri vuosina muitakin viljoja kuin kauraa, voi joukkoon eksyä muidenkin viljalajikkeiden jyviä. Täysin gluteeniton kaura tulee pellolta asti kitkeä ja käsitellä vain kauraa jauhavassa myllyssä.
Kaikilla kauratuotteillamme on Sydänmerkki, joka on osoitus tuotteidemme terveellisyydestä.
Kauralla on myös kansainvälisesti hyväksyttyjä terveysväittämiä, joita ovat:
- Sisältää betaglukaania, joka auttaa alentamaan kolesterolia.
- Kauran sisältämät kuidut edistävät vatsan toimintaa ja suolen hyvinvointia.
- Auttaa verensokerin hallinnassa.
- Sisältää paljon antioksidantteja, jotka tukevat kehomme puolustusjärjestelmää.
Kauralla on myös kansainvälisesti hyväksyttyjä terveysväittämiä, joita ovat:
- Sisältää betaglukaania, joka auttaa alentamaan kolesterolia.
- Kauran sisältämät kuidut edistävät vatsan toimintaa ja suolen hyvinvointia.
- Auttaa verensokerin hallinnassa.
- Sisältää paljon antioksidantteja, jotka tukevat kehomme puolustusjärjestelmää.
Kinnarin Tilan tuotteet eivät ole valmistettu EU:n luomutuotannon ehtojen mukaisesti, mutta tuotteet ovat suomalaisia ja lähellä tuotettuja.
Kinnarin tilan kaurahiutaleilla ja -suurimoilla on Hyvää Suomesta -merkki.
Kinnarin tilan kaurahiutaleilla ja -suurimoilla on Hyvää Suomesta -merkki.
Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupastamme, tilamyymälästämme sekä S-ryhmän, Keskon ja Halpahallin kaupoista.
Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme.
Voit myös vierailla Hollolan tilamyymälässämme sen aukioloaikoina.
Tuotteitamme löytyy myös kauppojen hyllyiltä S-ryhmän, Keskon ja Halpahallin valikoimista.
Voit myös vierailla Hollolan tilamyymälässämme sen aukioloaikoina.
Tuotteitamme löytyy myös kauppojen hyllyiltä S-ryhmän, Keskon ja Halpahallin valikoimista.
Pääset tilaamaan tuotteita helposti verkkokaupastamme.
Valitse haluamasi tuotteet ja klikkaa tuotteen alla olevaa “Valitse vaihtoehdoista” -nappia. Valitse sen jälkeen tuotteen koko ja kappalemäärä ja lisää tuote ostoskoriin.
Ostoskorin sisältöä voit tarkastella klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskärry -nappia. Valitse sen jälkeen sopiva toimitustapa, lisää yhteystietosi ja siirry sen jälkeen maksuvaiheeseen. Voit maksaa pankki- tai luottokortilla ja Klarnan maksupalvelun kautta.
Maksun suorittamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen.
Valitse haluamasi tuotteet ja klikkaa tuotteen alla olevaa “Valitse vaihtoehdoista” -nappia. Valitse sen jälkeen tuotteen koko ja kappalemäärä ja lisää tuote ostoskoriin.
Ostoskorin sisältöä voit tarkastella klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskärry -nappia. Valitse sen jälkeen sopiva toimitustapa, lisää yhteystietosi ja siirry sen jälkeen maksuvaiheeseen. Voit maksaa pankki- tai luottokortilla ja Klarnan maksupalvelun kautta.
Maksun suorittamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen.
Mikäli verkkokauppatilaus ei onnistu, tarkista että olet täyttänyt kaikki tarvittavat kohdat ja maksu on viety onnistuneesti loppuun asti.
Mikäli ongelmia tarkistuksista huolimatta ilmenee, voit jättää palautetta täällä.
Mikäli ongelmia tarkistuksista huolimatta ilmenee, voit jättää palautetta täällä.
Voit lähettää meille palautetta täältä.
Arvostamme suuresti palautettasi ja hyödynnämme sitä toimintamme kehittämisessä.
Vastaamme palautteeseen noin 10 arkipäivän kuluessa.
Arvostamme suuresti palautettasi ja hyödynnämme sitä toimintamme kehittämisessä.
Vastaamme palautteeseen noin 10 arkipäivän kuluessa.
Voit seurata Kinnarin Tilan ajankohtaisia uutisia, kuvia ja videoita Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja Tiktokissa.
Voit lähettää meille palautetta täältä.
Arvostamme suuresti palautettasi ja hyödynnämme sitä toimintamme kehittämisessä.
Ryhmävierailuihin ja kokouskyselyihin liittyen voit olla yhteydessä [email protected]
Yritysyhteydenotot sähköpostilla [email protected]
Arvostamme suuresti palautettasi ja hyödynnämme sitä toimintamme kehittämisessä.
Ryhmävierailuihin ja kokouskyselyihin liittyen voit olla yhteydessä [email protected]
Yritysyhteydenotot sähköpostilla [email protected]
Pyrimme aina varmistamaan henkilötietojen asianmukaisen turvallisuuden.
Voit tarkistaa henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteestamme.
Voit tarkistaa henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteestamme.
Vastuullisuus tarkoittaa meille lyhyttä ketjua ruokatuotannossa, uusiutuvan energian hyödyntämistä ja sitä, että koko ketju voi hyvin aina maatiloilta kauppaan ja asiakkaalle saakka.
Kinnarin tilan kauratuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki ja Sydänmerkki.
Vaihtamalla riisin suomalaiseen kauraan kuluttaja voi pienentää hiilijalanjälkeään merkittävästi, mikä on meille tärkeä arvo.
Tutustu vastuullisuustyöhömme tarkemmin vastuullisuussivullamme.
Kinnarin tilan kauratuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki ja Sydänmerkki.
Vaihtamalla riisin suomalaiseen kauraan kuluttaja voi pienentää hiilijalanjälkeään merkittävästi, mikä on meille tärkeä arvo.
Tutustu vastuullisuustyöhömme tarkemmin vastuullisuussivullamme.