Kaali-pekonipaistos kaurasuurimoilla

Kaali-pekonipaistos kaurasuurimoilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mehevä kaali-pekonipaistos valmistuu helposti paistinpannulla. Ohje on suurehkolle paistokasarille tehty. Paistoksesta syö noin kuusi henkilöä. Jos haluat pienemmän määrän, ohje on helppo puolittaa.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 60 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

V, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
lihaliemikuutio
1
iso sipuli
300 g
pekonia
1 kg
kaalia
3-4
porkkanaa
2
paprikaa
n. 5 dl
vettä
2 rkl
siirappia
meiramia
siirappia
mustapippuria
suolaa
tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita lihaliemessä n. 15 minuuttia.
  2. Pilko pekoni ja sipulit ja ruskista. Nosta syrjään.
  3. Suikaloi kaali ja ruskista pannulla tilkassa öljyä. Kun kaali on ruskistunut, lisää vesi, suurimot, mausta mausteilla ja anna hautua kannen alla 20 minuuttia.
  4. Kuori ja viipaloi porkkana. Lisää kaalin sekaan ja jatka hauduttamista toiset 20 minuuttia.
  5. Pilko paprika ja lisää kaalipaistoksen sekaan ja anna pehmetä muutama minuutti.
  6. Sammuta levy ja anna hautua vielä kannen alla hetki ennen tarjoilua. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan