Kaura-katkarapupiirakka

Kaura-katkarapupiirakka

Leivonta Suolainen leivonta


Katkarapupiiras sopii vaikkapa ruokaisaksi iltapalaksi salaatin kera kuin myös tarjottavaksi illanistujaisiin ja juhlien noutopöytään.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 40 min
Annoskoko: 6

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

1 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
1 dl
Kinnarin Tilan puolikarkeita vehnäjauhoja
150 g
voita
125 g
Emmental-juustoraastetta

Täyte

250 g
kuorittuja katkarapuja
1/2 dl
tillisilppua
2 kpl
kananmunia
3 dl
kuohukermaa
125 g
Emmental-juustoraastetta
maun mukaan
suolaa
maun mukaan
pippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki pohjan aineet pehmeään voihin tasaiseksi taikinaksi. Taputtele taikina piirasvuokaan.
  2. Vatkaa kananmunat rikki ja lisää joukkoon muut aineet. Mausta ja kaada seos piirasvuokaan pohjan päälle.
  3. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Vehnäjauho, puolikarkea

Verkkokaupaan