Kaura-mustapapu-burrito

Kaura-mustapapu-burrito

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mehevän ruokaisat kaura-mustapapuburritot vievät nälän ja pitävät kylläisenä pitkään.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

PÄ,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita kypsänä
1 kpl
kurpitsa kuutioituna
1 kpl
sipuli kuutioituna
1 prk
mustapapuja
1 rkl
öljyä
1 pss
burritomaustetta
1 dl
vettä
200 g
pinaattia

Vuohenjuustokreemi

150 g
vuohenjuustoa
1 prk
ranskankermaa
1/2
hienonnettu chili

Lisäksi

1 kpl
avokadoa
2 kpl
tomaattia
1 kpl
lime
1 dl
saksanpähkinöitä
6 kpl
tortilloita tai tortillataskuja

Valmistusohje

  1. Sekoita keskenään vuohenjuustokreemin ainekset.
  2. Huuhtele ja valuta mustapavut.
  3. Paista kurpitsa ja sipuli öljyssä kuumalla pannulla.
  4. Lisää pannulle pavut, kaurasuurimot, Burrito-mausteseos ja vesi. Sammuta levy ja lisää pinaatti.
  5. Viipaloi avokado, kuutioi tomaatti, hienonna saksanpähkinät karkeasti ja purista limen mehu. Lämmitä tortillaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Aseta jokainen tortilla paperiarkille. Levitä burritotäyte pitkittäin jokaisen tortillaleivän keskelle. Viimeistele avokadolla, limemehulla ja tomaatilla, yhdessä vuohenjuustokreemin ja saksanpähkinöiden kanssa. Kiedo Burrito wrappipaperiin, leikkaa puoliksi terävällä veitsellä ja tarjoa lämpimänä. Voit myös vastaavasti täyttää tortillataskut burritotäytteellä ja lisukkeilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan