Kaura-pannukakut ilman jauhoja ja sokeria

Kaura-pannukakut ilman jauhoja ja sokeria

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Todella herkulliset kaura-pannukakut valmistuvat täysin ilman jauhoja tai lisättyä sokeria. Makeutta pannukakuille tuovat banaani ja autenttinen höyryttämättömien kaurahiutaleiden sulosinfonia. Nämä pannukakut maistuvat niin viikonlopun brunssilla, välipalana tai vaikkapa hiukan terveellisempänä jälkiruokana.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 13 min
Annoskoko: 11 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

2 rkl
öljyä
1 3/4 dl
kreikkalaista jogurttia
1 1/4 dl
maitoa
2
kananmunaa
1
banaani
1 tl
vaniljajauhetta
1/2 tl
kanelijauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
5 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita

Tarjoile

vaahterasiirapin ja tuoreiden marjojen kera

Valmistusohje

  1. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen lukuunottamatta kaurahiutaleita.
  2. Lisää kaurahiutaleet ja aja sileäksi seokseksi. Anna taikinan turvota noin 15-30 minuuttia.
  3. Paista taikinasta kuivalla pinnoitetulla pannulla pannukakkuja, 1 kpl kerrallaan. Tästä taikinamäärästä tulee noin 12 kpl pannukakkuja hiukan koosta riippuen. (Noin puolikas soppakauhallinen taikinaa per pannukakku.) Vinkki! Kun olet lisännyt taikinan pannulle ja taikina alkaa kuplimaan on aika kääntää pannukakku.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Reseptipankki

Lue lisää