Kauratäytteiset tortillat

Kauratäytteiset tortillat

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Upea kaurasuurimoista valmistettu tortillojen täyte ihastuttaa taatusti. Mainio kasvisvaihtoehto tortillojen täytteeksi.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

K, VE, L, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurinoita
1 kpl
sipuli
2 rkl
rypsiöljyä
1 dl
auringonkukansiemeniä
1 rkl
paprikajauhetta
1 rkl
chilimausteseosta
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
limetin mehua
2 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 dl
vihreitä oliiveja viipaleina
2 rkl
jalapenoja purkista viipaloituna

Valmistusohje

  1. Keitä kaura kypsäksi. Valuta lävikössä ja huuhtele raikkaalla vedellä.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia, kunnes se on pehmeää.
  3. Lisää auringonkukansiemenet ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
  4. Mittaa joukkoon paprikajauhe ja chilimauste, kääntele hetki.
  5. Lisää loput aineet, myös kaura. Voit tarjota jalapenot myös erikseen. Sekoita tasaiseksi ja anna makujen tasaantua kymmenisen minuuttia.
  6. Nauti tortillalettujen ja haluamiesi höysteiden, esim. tomaattisalsan, tofukermaviilin ja/tai guacamolen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan