Kauraa ja halloumia

Kauraa ja halloumia

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Upea kesäsalaatti jonka ruokaisan pohjan antaa mehevät kaurasuurimot. Tomaatti, halloumi ja paprikat sulostuttavat kokonaisuutta.

Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

V, VL, L, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
8 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutio
1 kpl
punainen paprika
100 g
sokeriherneen palkoja
maun mukaan
suolaa
1 rkl
oliivi- tai avokadoöljyä
2 pkt
halloumijuustoa
200 g
kirsikkatomaatteja
2 kpl
valkosipulinkynttä
tuoretta minttua tai korianteria

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon kaurasuurimot ja kasvisliemikuutio. Keitä kypsiksi.
  2. Paloittele paprika ja kuumenna öljy pannulla. Lisää paprikapalat ja sokeriherneenpalot. Kääntele hetken aikaa ja mausta ripauksella suolaa.
  3. Poista ne pannulta ja lisää kauran joukkoon.
  4. Lisää pannulle viipaloidut halloumijuustot ja kirsikkatomaatit, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Anna paistua hetken aikaa käännellen.
  5. Lisää ainekset kauran joukkoon. Sekoita.
  6. Mausta tuoreella mintulla tai korianterilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan