Kaurakakkupohjat

Kaurakakkupohjat

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Tiesitkö, että kaurahiutaleista valmistuu mitä parhaimmat kakkupohjat. Upean mehevät, kauraiset kakkupohjat valmistuvat käden käänteessä, vain 10 minuutissa. Täytä mieleiseksi ja nauti.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 2 kpl

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

2 1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
3/4 dl
sokeria
1 rkl
vehnäjauhoja
1/2 tl
leivinjauhetta
75 g
voita tai margariinia sulatettuna
1 rkl
siirappia

Valmistusohje

  1. Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää jäähtynyt, sula rasva ja siirappi. Sekoita. Taikinan kuuluu olla murumaista.
  3. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle kahdeksi keoksi. Levitä taikinakeot käsin taputellen tai lusikalla painellen kahdeksi pyöreäksi, halkaisijaltaan noin 20 sentin levyksi.
  4. Paista kakkupohjia 200°C:ssa keskiritilällä noin 10 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-täytekakku

Lue lisää