Kaurapuuro kaneli-omenoilla

Kaurapuuro kaneli-omenoilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Täyttävä ja energisoiva kaurapuuro, joka täydentyy herkullisen vastustamattomalla omena-kanelipäällisellä.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 1

Ainekset

1 kpl
omena
1 rkl
voita
1/2 tl
kanelijauhetta
1 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 rkl
chiansiemeniä
1/4 tl
suolaa tai maun mukaan
2 1/2 dl
maitoa

Päälle

saksanpähkinöitä
hunajaa maun mukaan

Valmistusohje

  1. Aloita valmistamalla omena-kanelipäällinen. Kuutioi omena pieniksi kuutioiksi. Paista omenakuutioita voissa kunnes ne alkavat pehmetä. Mausta kanelijauheella.
  2. Yhdistä kaikki puuron ainekset kattilassa ja keitä kolmisen minuuttia.
  3. Kokoa puuro lautaselle. Lisää päälle omena-kaneliseosta ja koristele vielä saksanpähkinärouheella. Mausta hunajalla.