Kauraruudut

Kauraruudut

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Samat ainekset kuin perinteisissä kaurakekseissä, mutta tässä leivonnaisen muodossa. Hiukan sitkeät ja herkulliset karaleivonnaiset valmistuvat näppärästi pellillä, vaikka suuremmallekin joukolle.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 18 min
Annoskoko: 32 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

5 dl
puolikarkeita vehnäjauhoja
5 dl
sokeria
10 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 rkl
leivinjauhetta
250 g
sulatettua voita
1 dl
vaaleaa siirappia
2 kpl
kananmunaa

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet yhteen.
  3. Lisää kuiviin aineisiin sulatettu voi ja siirappi. Sekoita.
  4. Lisää vielä kananmunat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  5. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  6. Painele taikina, esimerkiksi jauhotetuin käsin vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
  7. Paista uunin keskitasossa noin 15-18 minuuttia.
  8. Anna jäähtyä ja viipaloi ruuduiksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Vehnäjauho puolikarkea Kinnarin Tila

Verkkokaupaan