Kultainen persimonpuuro

Kultainen persimonpuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Persimon houkuttelee hehkuvan oranssina. Japanista ja Kiinasta peräisin olevaa kakihedelmää kutsutaan lajikkeen ja kasvumaan mukaan joko persimoniksi, sharoniksi tai kakiksi. Ulkonäöltään tomaattia muistuttava ja maultaan luumun tai persikan kaltainen persimon on terveellinen ravintoainepommi, joka sopii aamupuuron kuin voisilmä konsanaan. Puuro saa kauniin värinsä kurkumasta ja ihanaa jouluista makua kardemummasta ja kanelista.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 1 min
Annoskoko: 2

Ainekset

1 kpl
persimon kuutioituna
2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
4 dl
maitoa
1/2 tl
kardemummajauhetta
1 tl
kanelia
1 tl
kurkumajauhetta
ripaus
suolaa

Päälle

mustikoita
persimonia

Valmistusohje

  1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna puuro kiehuvaksi ja anna kiehua noin 1 minuutti.
  2. Anna puuron seistä kannen alla vielä noin 1 minuutti.
  3. Koristele puuro annos haluamallasi tavalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan