Porkkana-pinaattiletut kaurahiutaleista

Porkkana-pinaattiletut kaurahiutaleista

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Nämä terveelliset ja herkulliset porkkana-pinaattiletut maistuvat koko perheelle. Porkkana ja kaura tuovat mehevyyttä ja lisämakua taikinaan. Tuplaa ohje, jos haluat lettuja isommalle porukalle. Ohjeesta tulee 5 isoa tai noin 20 pientä lettua.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 5 kpl

Erityisruokavaliot:

K, L, MU,

Ainekset

4 dl
(kaura)maitoa
1 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 dl
Kinnarin Tilan vehnä- tai lettujauhoja
2
munaa
1 tl
suolaa
1
porkkana raastettuna
50 g
pakastepinaattia
ripaus
pippuria

Valmistusohje

  1. Jauha kaurahiutaleet sauva-/tehosekoittimella jauhoksi.
  2. Mittaa maito kulhoon. Lisää jauhot ja hienonnettu kaura ja sekoita. Anna turvota hetki.
  3. Raasta porkkana ja sulata pinaatti.
  4. Lisää loput aineet taikinan sekaan ja vispilöi sekaisin.
  5. Paista taikinasta mielesi mukaan isoja lettuja, tai ohukaispannulla pieniä. Tarjoile puolukkahillon, raejuuston tai mieleistesi täytteiden kera.