Puuro kaurasuurimoista

Puuro kaurasuurimoista

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Kaurasuurimoista voi keittää puuroa joko liedellä tai uunin lempeässä lämmössä hauduttaen. Suurimoita ei ole ei ole litistetty hiutaleiksi, joten niiden kypsyminen puuroksi kestää hieman kauemmin. Liedellä puuro valmistuu noin vajaassa tunnissa (45-60 min.) ja uunissa 2 1/2 tunnissa.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 2 h 30 min
Annoskoko: 4 kpl

Ainekset

1 1/2 l
maitoa
2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
suolaa maun mukaan
2 rkl
voita

Valmistusohje

  1. Lisää raaka-aineet uuninkestävään pataan tai vuokaan.
  2. Kypsennä puuroa aluksi 225 asteessa noin 15 minuuttia. Laske lämpötila sen jälkeen 175 asteeseen.
  3. Uunipuuro kypsyy noin 2 1/2 h.
  4. Tarjoile uunipuuro erilaisten marjojen ja hedelmien kera.