Raparperipiirakka kauramurulla

Raparperipiirakka kauramurulla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Vastustamattoman herkullinen yhdistelmä kirpsakkaa raparperia ja makoisaa kauramurua. Tarjoa vaniljakastikkeen, vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 4 kpl

Ainekset

500 g
raparperia
1 1/2 dl
sokeria

Murutaikina

1 1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
inkiväärijauhetta
1 1/2 dl
sokeria
125 g
voita

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Paloittele raparperinvarret pieniksi paloiksi. Laita palat noin 26 cm halkaisijaltaan olevaan piirakkavuokaan.
  3. Sirottele pinnalle sokeri.
  4. Paista uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.
  5. Sekoita murutaikinan ainekset yhteen ja murustele raparperien pinnalle. Jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-raparperipiiras

Lue lisää

Raparperi-kerrosjälkiruoka kauramuruilla

Lue lisää