Rapeat kaurakeksit

Rapeat kaurakeksit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Perinteiset kaurakeksit ovat nopeita ja helppoja tehdä. Ne maistuvat sellaisenaan tai voit koristella niillä erilaiset jäätelö- ja mousseannokset.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 7 min
Annoskoko: 24 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 dl
sokeria
1/2 tl
vaniljajauhetta
2 rkl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
100 g
voita sulatettuna
2
kananmunaa

Valmistusohje

  1. Yhdistä kulhossa kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää voisula. Ja viimeisenä joukkoon munat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Laita taikina ruokalusikkaa apuna käyttäen nokareiksi leivinpaperoidulle pellille. Noin 12 nokaretta per pelti. Jätä keksien väliin leviämisvaraa.
  4. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 7 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita ja ohuita.
  5. Anna jäähtyä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan