Tosca-omenakaurapuuro

Tosca-omenakaurapuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Tämä puuro saa ihanan paahteisen maun kauratoscasta. Kokeile ja ihastu tähän herkkuun, jossa yhdistyy puuro ja toscapiirakka. Vegaanisen version saat helposti käyttämällä voin sijasta kasvimargariinia.

Työaika: 15 min
Annoskoko: 2

Erityisruokavaliot:

K, L,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
25 g
voita
1 rkl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
kanelia
5 dl
vettä

Päälle:

1
omena
kauratoscaa

Valmistusohje

  1. Mittaa pinnoitettuun kattilaan voi, sokerit, kaneli ja kaurahiutaleet. Valmista paahtamalla seosta keskilämmöllä koko ajan sekoittaen pari minuuttia.
  2. Ota 1/3 seoksesta erilleen jäähtymään koristelua varten.
  3. Lisää kattilassa olevan toscan joukkoon vesi ja valmista puuro. Anna kiehua pari minuuttia ja hauduta kannen alla vielä n. 5 minuuttia.
  4. Koristele puuro omenalla ja sivuun otetulla toscalla.