Tilapuoti

Lämminhenkisestä tilapuodista löydät myllymme monet erilaiset jauhot, rouheet, leseet ja höyryttämättömät kaurahiutaleet totta kai!
Olemme leiponeet käsin suosittuja pipareitamme sekä pakanneet lähiruokasalkkuja juuri nyt annettavaksi läheisille, työkavereille ja yrityskumppaneille. Toteutamme isotkin erät liikelahjoja ketterästi.
Voit myös soittaa tilauksen tai tilata verkkokaupastamme tuotteet ja noutaa ne turvallisesti. Tuomme tuotteet vaikka autollesi.

Tilamme tuotevalikoima keskittyy ruokatuotteisiin.
Tervetuloa turvalliseen Tilapuotiin!

JAUHOPUOTI Avoinna  ympäri vuoden maanantaisin
JOULUPUOTI 2022 Avoinna 1-23.12.2021 ( ei 6.12) Ma-Pe 10-18   La 10-16   Su 12-16

Covid-19

Huolehditaan yhdessä muutamasta asiasta:
Tarjoamme käsihygienia aineita ennen ja jälkeen asioinnin.
Pidetään reilu turvaväli, rajoitamme puodissa asioivien määrää turvallisen ostamisen takaamiseksi ja ethän pahastu, jos hetkellisesti joudut odottamaan vuoroasi.
Tulethan vain täysin nuhasta ja flunssaoireista terveenä. Toivomme myös että käytätte maskia myymälässä asioidessanne. Suosittelemme myös korttimaksamista.

Lähiruokalahjat

Olemme leiponeet ja valmistaneet omia tuotteitamme sekä valinneet parhaita herkkuja yhteistyökumppaneiltamme lähiruokalahjoihimme. Paketoimme ne käytännölliseen palvisalkkuun, laitamme rusetin ja kortin mukaan sekä halutessanne lähetämme ne suoraan henkilölle jota haluat ilahduttaa. Voit noutaa lähiruokalahjat myös suoraan Tilalta. Tuotteemme on aina herkullinen ja ekologinen lahja, joka sopii kaikkiin kohtaamisiin.

Ja itse tuotteet, herkulliset elintarvikkeet ovat kokonaisuudessaan syötäviä ja kotimaisia, joko meillä tehtyjä tai hyvin lähellä valmistettuja. Tuleehan suurin osa tuotteista alle 10 km Lahen torilta, aika kotoisaa meistä.

Tuotteita on isoimmissa koreissa rehti määrä, yli 5 kg edestä ja kori on varmasti mieleenpainuva muistaminen, josta ei jää mitään käyttämättä. Korit säilyvät huoneenlämmössä ja pakkaus on helppo kuljettaa ja antaa. Verkkosivuiltamme voit valikoida omat suosikkisi pakettiin tai valita meidän kestosuosikeista herkullisimman kokoonpanon.

Tuotteita

Joulupuodista löydät maistuvat glögimme Huuman ja Välkkeen, monia eri hilloja, savumuikkuja, näkkileipää ja pipareita, suklaata ja joulumakeisia sekä lukuisia muita herkkuja. Olemme tehneet kauniita paketteja valmiiksi jokaiseen tarpeeseen.
JOULUPUOTI 2022 avoinna 1-23.12. 2021 ( ei 6.12) Ma-Pe 10-18 La 10-16 Su 12-16
Sydämellisesti tervetuloa!

Katso tuotteemme verkkokaupasta
lähiruoka