Vehnätuotteet

Täysjyvävehnä tuotteet ovat terveellisiä ja sisältävät kuidun lisäksi monia vitamiineja, mineraaleja sekä kivennäisaineita. Täysjyvävehnä eli Grahamjauhoa kannattaa kokeilla mukaan kaikkiin ohjeisiin rohkeasti, vehnälesettä taas voi lisätä mihin ruokaan vain lisäämään kuidun määrää ja näin edistää kylläisyyden tunnetta. Lese toimii myös elimistön puhdistajana karkeamman rakenteen avulla. Täysjyvä vehnärouhe sopii puuroon ja leivontaan rakenteen tuojaksi.

Täysjyvävehnällä voi tasapainottaa ruoansulatusta ja verensokeria, se toimii luuston rakennusaineena ja on tärkeä energia-aineenvaihdunnalle ja hermoston toiminnalle. Täysjyvävehnä sopii usein vatsavaivoista kärsivälle paremmin kuin ruis, sillä vehnä sulaa ruista paremmin.

Vehnä on leivontaominaisuuksiltaan ylivoimainen vilja. Sitkoproteiini tekee taikinoista venyviä ja kimmoisia, helppoja käsitellä. Hiivaleipäjauhomme on loistava yleisjauho, joka nimestä huolimatta sopii pullan ja kakkujen leivontaan. Loistavan pizzataikinan teet puolikarkeasta vehnäjauhosta. Mitä kohoavampaa leivontaa, sitä kevyempi jauho. Vehnän valmistuksessa viljelyn lisäksi tarvitsemme 24 eri työvaihetta myllyllä ennen kuin puolikarkea vehnäjauho on valmista.

Näytetään ainoa tulos