Tuokkonen – Lähiruokasalkku Kinnarin Tila

38,70 

Lahjasalkku on valmistettu Lahdessa uusiokartongista, pehmikkeenä on kotimainen mäntykuitu. Salkku on helppo kantaa ja antaa, kooltaan 30 cm*39 cm*10 cm tai isompi tuotteiden mukaan. Takapuolella on kerrottu Kinnarin Tilan historiasta muutama sana sekä varattu tilaa myös antajan mahdolliselle tarralle tai muulle tervehdykselle.

  • Kotitontun kaura-ohra joulupuuro 1 kg, viljelty ja valmistettu Kinnarin Tilalla Hollolassa, hyvää suomesta- tuote
  • Vilppulan tilan vadelmahillo 220 g marjapitoisuus 72 %, Asikkalasta
  • Huuma glögitiiviste 0,33 l tumma joulunmakuinen mustaherukkapohjainen glögimme tai
    välke glögi-tiiviste 0,33 l vaalea joulunmakuinen ruusukvitteni glögimme hyvää suomesta-tuote
  • Ruispiparkakkuja 190 g, leivottu käsin Kinnarin Tilalla omista jauhoista, hyvää suomesta tuote
  • Kotimainen jouluinen servetti -paketti
Tuotetunnus (SKU): 10445 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kerro tästä kavereille

Kuvaus

Me Kinnarin tilalla kasvatamme viljaa, jonka alkuperäinen maku tulee päijät-hämeen viljavilta pelloilta yli 350 vuoden perinteillä̈, jo vuodesta 1667.
Tuotteidemme salaisuus on elinvoimainen maaperä, jota on viljelty ammattitaidolla pohjolan auringon alla ja maanviljelijän suurella sydämellä.
Haluamme aidosti tuoda ruoan puhdasta ja rehtiä makua kaikkiin hetkiin – rakkaudella Hollolasta joka puolelle suomea.
Terhi ja Teemu ja Kinnarin tilan koko tonttuväki

Tuotteet: herkulliset elintarvikkeet ovat kotimaisia (kahvin raaka-aine Brasilia) ja lähellä tuotettu, suurin osa tuotteista tulee alle 10 km Lahen torilta ja muutama tuote alle 130 km Lahest. Tuotteita on yhteensä isoimmissa salkuissa yli 5 kg edestä, reilu määrä siis! Säilyy huoneen lämmössä.

Pakkaus: lahjasalkku on valmistettu lahdessa uusiokartongista, pehmikkeenä on kotimainen mäntykuitu. Salkut ovat on helppo kantaa ja antaa, pienin on kooltaan 30 cm*39 cm*10 cm tai isompi sovitettuna tuotteille. Takapuolella on kerrottu Kinnarin tilan historiasta muutama sana sekä varattu tilaa myös antajan mahdolliselle tarralle tai muulle tekstille. Etupuolella on kuva tilan väestä 1938 työnsä äärellä. Pakkauksen viimeistelee rusetti juuttinarusta.

Toimitus: verkkokaupasta tilattaessa Matkahuollolla haluttuun toimitusosoitteeseen. Halutessanne, sujautamme kortin tai muun viestin salkun sisälle. Lähetämme vaikka isommatkin erät suoraan lahjan saajalle matkahuollon kotitoimituksella. Tarvitsemme vain asiakaslistan exelillä. Myös lavarahti hinnat toimitukselle lasketaan tarpeenne mukaan. Myymme lahjakorit vahvistetussa tilausjärjestyksessä, toimitus sovittuna aikana alkaen marraskuun lopusta 2021.

Tilaus ja maksu: Verkkokaupassa Klarnan laskulla, pankkikortilla tai erissä valinnan mukaan. Isommissa tilauksissa Soita Terhi 0400-279250, laita sähköposti [email protected] tai tilaa verkkokaupasta www.kinnarintila.fi/verkkokauppa. Laskutamme yrityksiä toimituksesta 10 pvä netto tai maksun voi suorittaa myös noudon yhteydessä kortilla tai verkkokaupassamme.

Lisätiedot

Paino 3,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuokkonen – Lähiruokasalkku Kinnarin Tila”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.