Hampurilaispihvit kaurahiutaleilla

Hampurilaispihvit kaurahiutaleilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Jauhelihapihviinkin voit käyttää kaurahiutaleita korppujauhon sijasta. Nämä ovatkin todella maukkaat ja suussasulavat hampurilaispihvit. Herkuttele pihvit Kinnarin kaura-hampurilaissämpylöiden kera tai vaikka päivällisellä lisukkeen kanssa.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 8 kpl

Erityisruokavaliot:

V, L, MU,

Ainekset

700 g
jauhelihaa
1
iso sipuli
2
valkosipulinkynttä
1,5 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
2 dl
kermaa
2
munaa
1 tl
paprikajauhetta
1 rkl
grillimaustetta
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippurirouhetta
2 tl
kuivattua persiljaa

Valmistusohje

  1. Mittaa kulhoon kaurahiutaleet ja kerma. Anna turvota muutama minuutti.
  2. Pilko sipuli pieneksi ja murskaa valkosipuli. Lisää kulhoon.
  3. Lisää munat sekä mausteet ja sekoita. Lisää jauheliha ja sekoita tasainen taikina.
  4. Ota taikinasta reilun kokoinen pala ja pyöritä palloksi kädessä. Litistä pihviksi ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin kypsäksi. Nauti pihvit omatekemien Kinnarin kaura-hampurilaissämpylöiden välissä.