Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Voit käyttää tähän yön-ylipuuroon tuoreita tai sulatettuja pakastemansikoita. Mansikka, passiohedelmä ja päärynä on maukas yhdistelmä jotka pääsevät oikeuksiinsa tässä herkkupuurossa.Tiesitkö: Passiohedelmä sisältää A-, C- vitamiineja. Siemenistä saadaan tärkeitä hiven- ja kivennäisaineita kuten magnesiumia. 100 grammaa passiohedelmä sisältää yli 10 grammaa kuituja, joten se päihittää kaikille tutut ruispalat kuidun määrässä. Lähde: Satokausikalenteri.fi

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 24 h
Annoskoko: 2

Erityisruokavaliot:

PÄ,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 dl
maitorahkaa
1 dl
mansikoita
2 rkl
pellavarouhetta
1 dl
maitoa
1/2 tl
vaniljajauhetta
halutessasi 1 rkl
agavesiirappia makeuttamiseen

Päälle

1 kpl
passiohedelmän sisus
1 kpl
päärynä kuutioituna
halutessasi
saksanpähkinöitä

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki puuron ainekset yhteen.
  2. Kaada puuro kahteen annoslasiin tai lautaselle. Peitä muovikelmulla ja nosta yön yli jääkaappiin. Tai vähintään 6 h.
  3. Viimeistele puuroannokset passiohedelmän sisuksella, päärynäkuutioilla ja saksanpähkinöillä.
  4. Jos kaipaat lisää makeutta, valuta päälle agavesiirappia maun mukaan.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Hedelmäinen kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Mansikka-minttutuorepuuro

Lue lisää

Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Lue lisää

Mansikka-vaniljasmoothie

Lue lisää