Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Voit käyttää tähän yön-ylipuuroon tuoreita tai sulatettuja pakastemansikoita. Mansikka, passiohedelmä ja päärynä on maukas yhdistelmä jotka pääsevät oikeuksiinsa tässä herkkupuurossa. Tiesitkö: Passiohedelmä sisältää A-, C- vitamiineja. Siemenistä saadaan tärkeitä hiven- ja kivennäisaineita kuten magnesiumia. 100 grammaa passiohedelmä sisältää yli 10 grammaa kuituja, joten se päihittää kaikille tutut ruispalat kuidun määrässä. Lähde: Satokausikalenteri.fi

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 24 h
Annoskoko: 2

Erityisruokavaliot:

PÄ,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 dl
maitorahkaa
1 dl
mansikoita
2 rkl
pellavarouhetta
1 dl
maitoa
1/2 tl
vaniljajauhetta
halutessasi 1 rkl
agavesiirappia makeuttamiseen

Päälle

1 kpl
passiohedelmän sisus
1 kpl
päärynä kuutioituna
halutessasi
saksanpähkinöitä

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki puuron ainekset yhteen.
  2. Kaada puuro kahteen annoslasiin tai lautaselle. Peitä muovikelmulla ja nosta yön yli jääkaappiin. Tai vähintään 6 h.
  3. Viimeistele puuroannokset passiohedelmän sisuksella, päärynäkuutioilla ja saksanpähkinöillä.
  4. Jos kaipaat lisää makeutta, valuta päälle agavesiirappia maun mukaan.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Hedelmäinen kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Mansikka-minttutuorepuuro

Lue lisää

Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Lue lisää

Mansikka-vaniljasmoothie

Lue lisää