Marjaisat vaniljavaahtokupposet paistetulla kauramurulla

Marjaisat vaniljavaahtokupposet paistetulla kauramurulla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Vadelmista, mustikoista, vaniljavaahdosta ja paistetusta kauramuruseoksesta syntyy ihana jälkiruoka, joka kruunaa aterian kuin aterian.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 5 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

VL,

Ainekset

120 g
vadelmia (kotimaisia)
120
mustikoita
2 rkl
tomusokeria
1/2 tl
vaniljajauhetta
2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 rkl
voita
2 rkl
sokeria
1 tl
kanelijauhetta
1/4 tl
kardemummajauhetta
2 1/2 dl
vispautuvaa vaniljakastiketta

Valmistusohje

  1. Huom! Jos käytät pakastemarjoja anna niiden sulaa. Sekoita tomusokeri ja vaniljajauhe marjoihin.
  2. Paahda kaurahiutaleet kauniin ruskeiksi pannussa yhdessä voin, sokerin, kanelijauheen ja kardemumman kanssa.
  3. Vatkaa vaniljakastike.
  4. Lisää tarjoilulasien pohjalle ensin marjaseosta. Lusikoi päälle vaniljavaahtoa ja lopuksi pinnalle paistettua kauramurua.
  5. Koristele annokset halutessasi esim. tuoreilla kotimaisilla vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-pannukakut ilman jauhoja ja sokeria

Lue lisää

Kermaiset kaurapallot

Lue lisää

Mustikka-kaurahyve

Lue lisää

Omena-kaurapaistos

Lue lisää

Raparperi-kerrosjälkiruoka kauramuruilla

Lue lisää

Sitruunajogurtti kaura-hasselpähkinämurulla

Lue lisää