Mustikkapuuro

Mustikkapuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Herkullinen mustikkapuuro syntyy aamupalalle helposti, vain lisäämällä kattilaan Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita, pakastemustikoita ja maitoa. Keittoaika on vain pari minuuttia ja vatsaa hellivä aamupuuro on valmis. Voit käyttää maidon sijaan myös vettä tai vaikkapa kaurajuomaa.

Työaika: 1 min
Paisto- / haudutusaika: 1 min
Annoskoko: 2

Erityisruokavaliot:

M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 dl
pakastemustikoita
5 dl
maitoa tai vettä

Valmistusohje

  1. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Anna kiehua miedolla lämmöllä samalla sekoitellen noin 2 minuuttia.
  3. Anna puuron hautua kannen alla vielä minuutti ja tarjoile.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-mustikkakakku

Lue lisää

Mustikka-banaanismoothie

Lue lisää

Mustikka-kardemummatuorepuuro

Lue lisää

Mustikka-kaurahyve

Lue lisää

Pehmeä tuore-mustikkapuuro

Lue lisää