Raparperimuffinsit kauramurulla

Raparperimuffinsit kauramurulla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Nämä ihastuttavat muffinsit kätkevät sisälleen pehmeäksi paistetut raparperit. Voit muunnella reseptiä käyttämällä raparperien sijaan vaikkapa mustikoita, vadelmia tai omenaa.

Työaika: 20 min
Paisto- / haudutusaika: 25 min
Annoskoko: 18 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

2 dl
raparperiä paloiteltuna
1 rkl
voita
1 rkl
fariinisokeria
100 g
voita
2
kananmunaa
3 dl
sokeria
7 dl
vehnäjauhoja
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummaa
3 dl
maitoa

Murupäällinen

75 g
voita sulatettuna
1 dl
sokeria
1 3/4 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 tl
kanelijauhetta
1/2 dl
vehnäjauhoja

Valmistusohje

  1. Lisää paistinpannulle voi, fariinisokeri ja raparperin palat. Paista miedolla lämmöllä kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  2. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  3. Sulata voi.
  4. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Yhdistä kuivat aineet. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen muna-sokerivaahtoon.
  6. Lisää raparperit ja voisula ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  7. Laita paperiset muffinsivuoat muffinsipellin koloihin.
  8. Täytä muffinsivuoat 3/4 osaa täyteen.
  9. Sekoita muruseos: Sekoita kaikki muruseoksen ainekset yhteen. Jaa muruseos muffinsivuokiin.
  10. Paista muffinseja uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-raparperipiiras

Lue lisää

Raparperi-kerrosjälkiruoka kauramuruilla

Lue lisää

Raparperipiirakka kauramurulla

Lue lisää