Sisal Leipäkori, Kikoi

Sisal kori kaikkeen kattaukseen ja esillepanoon. Kaksi kokoa, iso halkasija 25 cm korkeus 8 cm, pieni halkasija 22 cm ja korkeus 6 cm

Kamba-heimon naiset Ukambanin kylässä Keniassa punovat erilaisia Sisal-koreja käsin. Ryhmän nimi on Sisal Sisters ja korien tuotoilla he elättävät perheensä sekä oman kylän monia orpoja ja köyhien perheiden lapsia. Ostamalla tämän tuotteen olet mukana myös tarjoamassa kylän naisille mahdollisuutta ylläpitää omaa käsityöperinnettään. Jokainen tuote on uniikki ja erilainen. Koot saattavat vaihdella.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 22125 Osasto:
Kerro tästä kavereille

Kuvaus

Kikoi Tradingin on Maija Reinikaisen vuonna 2003 perustama yritys. Maija on kotoisin Keniasta, asunut osan elämästään siellä sekä hän puhuu paikallista kieltä.

Kikoi ostaa tuotteet suoraan paikallisilta käsityöläisiltä, ja tukee heidän yrittäjyyttään ruohonjuuritasolla. Kauniiden käsintehtyjen tuotteiden myynnillä on merkittävä vaikutus näiden ihmisten elämään. Myynti parantaa heidän elinolojaan ja auttaa heitä maksamaan lastensa koulumaksut ja antaa heille oikeanlaista omanarvontuntoa. On palkitsevaa nähdä käsityöläisten kiitollisuus, kun he saavat tilauksia käsitöistään.

Kikoi maahantuon skandinaaviseen tyyliin sopivia laadukkaita tuotteita joista monet on valmistettu kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Ostamalla Kikoi tuotteen olet yksi niistä, joka tukee köyhiä perheitä Keniassa, Tansaniassa ja Madagaskarilla. Kikoi-ostos on teko, joka muuttaa ihmisen elämää.

Lisätiedot

Koko

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisal Leipäkori, Kikoi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *