Vadelma-jogurttileivokset

Vadelma-jogurttileivokset

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihanan raikkaat vadelma-jogurttileivokset upealla kaurapohjalla ja päällisellä. Voit valmistaa leivokset jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja säilyttää niitä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 45 min
Annoskoko: 12 kpl

Ainekset

Pohja ja päällinen

2 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
135 g
fariinisokeria
1/2 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
1 tl
vaniljajauhetta
115 g
huoneenlämpöistä voita

Täyte

450 g
Kreikkalaista jogurttia
30 g
sokeria
2 rkl
maizenaa
300 g
kotimaisia vadelmia (pakaste käy)

Valmistusohje

  1. Lisää kulhoon kaikki pohjan- ja päällisen ainekset. Murustele ainekset sekaisin. Ota muruseoksesta 2 1/2 dl syrjään.
  2. Painele kulhoon jäänyt muruseos leivinpaperoidun pellin (n. 20 x 30 cm) pohjalle.
  3. Sekoita kaikki täytteen ainekset, vadelmia lukuunottamatta yhteen. Levitä täyte pohjalle. Ripottele päälle vadelmat.
  4. Murustele 2 1/2 dl muruseos vadelmien pinnalle.
  5. Paista uunin keskitasossa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin leikkaat annospaloiksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Vaaleanpunainen vadelmapuuro

Lue lisää

Vadelma-jogurttileivokset

Lue lisää

Vadelma-kaurakakut

Lue lisää

Vadelma-marjapuuro

Lue lisää

Vadelma-minttusmoothie

Lue lisää