Vadelma-jogurttileivokset

Vadelma-jogurttileivokset

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Ihanan raikkaat vadelma-jogurttileivokset upealla kaurapohjalla ja päällisellä. Voit valmistaa leivokset jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja säilyttää niitä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 45 min
Annoskoko: 12 kpl

Ainekset

Pohja ja päällinen

2 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
135 g
fariinisokeria
1/2 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
1 tl
vaniljajauhetta
115 g
huoneenlämpöistä voita

Täyte

450 g
Kreikkalaista jogurttia
30 g
sokeria
2 rkl
maizenaa
300 g
kotimaisia vadelmia (pakaste käy)

Valmistusohje

  1. Lisää kulhoon kaikki pohjan- ja päällisen ainekset. Murustele ainekset sekaisin. Ota muruseoksesta 2 1/2 dl syrjään.
  2. Painele kulhoon jäänyt muruseos leivinpaperoidun pellin (n. 20 x 30 cm) pohjalle.
  3. Sekoita kaikki täytteen ainekset, vadelmia lukuunottamatta yhteen. Levitä täyte pohjalle. Ripottele päälle vadelmat.
  4. Murustele 2 1/2 dl muruseos vadelmien pinnalle.
  5. Paista uunin keskitasossa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin leikkaat annospaloiksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Vaaleanpunainen vadelmapuuro

Lue lisää

Vadelma-jogurttileivokset

Lue lisää

Vadelma-kaurakakut

Lue lisää

Vadelma-marjapuuro

Lue lisää

Vadelma-minttusmoothie

Lue lisää