Pehmeä omenapiirakka

Pehmeä omenapiirakka

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Valmista kerralla suuri pellillinen omenapiirakkaa. Herkullisen piirakan voi hyvin myös pakastaa annospaloina.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 24 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

4
kananmunaa
3 dl
sokeria
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummajauhetta
1 dl
maitoa
1 dl
sulatettua voita

Päälle

6
keskikokoista omenaa
1/2 dl
sokeria
2 tl
kanelijauhetta

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita keskenään kuivat aineet.
  4. Lisää kuivat aineet, maito ja voi. Kääntele tasaiseksi taikinaksi.
  5. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  6. Kuori omenat. Poista omenoista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja asettele taikinan päälle limittäin.
  7. Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
  8. Paista uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-omenasämpylät

Lue lisää

Kaurapuuro kaneli-omenoilla

Lue lisää

Maailman paras kaurainen-omenapaistos

Lue lisää

Omena-banaanismoothie

Lue lisää

Omena-kaurapaistos

Lue lisää

Omenauunipuuro

Lue lisää

Uuniomena-kaurasmoothie

Lue lisää

Uunipuuro omenoilla

Lue lisää