Kaurakiisseli

Kaurakiisseli

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Kaurakiisseli on eteläkarjalainen hivenen hapan perinnejälkiruoka. Se syödään joko lämpimänä maidon ja voisilmän kanssa tai kylmänä maidon tai marjamehun kanssa.

Työaika: 24 h
Paisto- / haudutusaika: 5 min
Annoskoko: 3 kpl

Ainekset

1 1/2 l
vettä
1/2 kg
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 1/2 dl
rasvatonta piimää
maun mukaan
suolaa

Valmistusohje

  1. Vatkaa kaurahiutaleet, vesi ja piimä keskenään kattilassa. Anna hapantua yön yli jääkaapissa.
  2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitetä koko ajan hämmentäen, kunnes seos saostuu.
  3. Mausta suolalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Banaani-kaurauunipuuro mansikoilla

Lue lisää

Jouluinen kaurapuuro

Lue lisää

Kaakao-tuorepuuro

Lue lisää

Kaura-puolukkatuorepuuro

Lue lisää

Kultainen persimonpuuro

Lue lisää

Lämmittävä porkkanapuuro

Lue lisää

Mango-chiansiementuorepuuro

Lue lisää

Mansikka-minttutuorepuuro

Lue lisää

Mansikka-tuorepuuro passiohedelmällä ja päärynällä

Lue lisää

Mustikka-kardemummatuorepuuro

Lue lisää

Mustikkapuuro

Lue lisää

Omenauunipuuro

Lue lisää

Porkkanapuuro puolukoilla

Lue lisää

Puolukka-valkosuklaatuorepuuro

Lue lisää

Puuro kaurasuurimoista

Lue lisää

Puuro kaurasuurimoista

Lue lisää

Raejuustopuuro + tyrni ja kurpitsansiemen

Lue lisää

Sekahedelmäpuuro

Lue lisää

Vaaleanpunainen vadelmapuuro

Lue lisää

Vadelma-banaanituorepuuro

Lue lisää

Vadelma-marjapuuro

Lue lisää

Viinimarjapuuro

Lue lisää

Yön yli kauraherkku

Lue lisää